Coton de Tuléar Club

GOOGLE TRANSLATE

FÖRELÄSNINGAR

Lördagen den 3 december kommer Coton de Tuléar Club arrangera en uppfödarträff i samband med Stockholms hundmässa. Träffen kommer att ske i workshop form där vi inom Coton de Tuléar Club:s styrelse vill ha input på vad som ni uppfödare känner är viktigt att klubben jobbar med inom avel och uppfödning de närmsta åren. Även vad ni som uppfödare vill att framtida uppfödarträffar ska innehålla av olika typer av föreläsningar. Och också hur ni ser på utökat samarbete med våra Nordiska grannländer. Är det något vi inom styrelsen ska jobba för?

Träffen är till för de som är uppfödare men i mån av plats så är även du som är medlem och intresserad av avel, kanske i tankarna funderar på att börja med uppfödning eller vill sätta dig in vad det innebär att vara uppfödare välkommen.

För att säkerställa att vi har plats till de som vill komma så behöver vi ha er anmälan senast 2016-11-26 på mail:  cotondetulearclub@hotmail.se

Klubben kommer att bjuda på smörgåstårta, dryck och kaffe.

Träffen startar kl 15.00 och slutar?, ja vi sätter ingen sluttid då träffen själv bestämmer hur länge vi håller på. Men räkna med vi sätter av 2-3 timmar.

Adressen för träffen är: Stövelvägen 12 i Solberga, ingång på gaveln mot Sulvägen, ca 20 minuters gångväg från Älvsjömässan alternativt ca 5 min bilfärd.

Separat inbjudan till klubbens uppfödare kommer att gå ut de närmsta dagarna.

Väl mött: Styrelsen Coton de Tuléar Club

 

 

 

 

 

DELA PÅ FB!